skip to Main Content
Tel +31 (0) 40 400 6315  (DE) +49 (0) 800 0738142 info@shc-swiss.nl
HCK® microvoedingsstoffen zijn kwalitatief hoogwaardige vitamines, mineralen, Sporenelementen, en bioflavonoiden in granulaatvorm. Er zijn meer dan 60 verschillende (natuurlijke) ingrediënten beschikbaar.

HCK® staat voor Hydro Cell Key. Elke Microvoedingsstof wordt middels een speciaal (gepatenteerd) proces ingebed in Guar (Ballaststof) en verkrijgt hierdoor de onnavolgbare en exclusieve voordelen;

  • Gegarandeerde optimale verdeling
  • Gereguleerde afgifte (retard-effect)
  • Geen verstoring tussen de microvoedingsstoffen onderling. (Antagonisme)

Le Priligy (ou dapoxétine) est le premier médicament oral approuvé pour le traitement de l’éjaculation précoce “à la demande”. Le priligy générique est un inhibiteur sélectif de la recapture de la sérotonine unique, à courte durée d’action, conçu pour être pris uniquement lorsque cela est nécessaire. Le prix du Priligy est libre et varie selon les officines. Il n’est pas pris en charge par l’Assurance Maladie. Le prix diffère selon le conditionnement. Prix moyen de Priligy 30 mg (boîte de 10 comprimés) : 28€

In tegenstelling tot andere vitaminepreparaten is bij HCK® een bepaalde verteringsenergie nodig, zoals bijvoorbeeld ook bij groente en fruit het geval is, om de micro voedingsstoffen beschikbaar te maken. Dit zorgt voor een natuurlijke en optimale resorptie in de dunne darm.

HCK® microvoedingsstoffen vormen de basis van elk persoonlijk samengesteld HCK Recept en zijn daarnaast deels ook verwerkt in de gestandaardiseerde Provisan® producten.
HCK® Microvoedingsstoffen worden geproduceerd en samengesteld in Zwitserland

HCK® microvoedingsstoffen op maat bestellen

De HCK® microvoedingsstoffen op maat zijn uniek in de wereld. Als geen ander zijn wij in staat om speciaal op uw situatie en behoefte vitamines, mineralen, sporenelementen, aminozuren etc. samen te stellen en onder uniek recept nummer voor te bereiden. Geen losse potjes en pillen, maar alles wat u nodig heeft op één eetlepel!

Wilt u in uw recept bijvoorbeeld laboratorium waardes betrekken dan kan dat. In dat geval vragen wij vriendelijk contact op te nemen via ons telefoonnummer of via de mail.

Voor het aanvragen van een recept op maat dient u ons speciale vragenformulier volledig en correct in te vullen. U ontvangt dan binnen enkele dagen het geheel geïndividualiseerde recept vrijblijvend per mail.

Bij het voor u samengestelde Recept ontvangt u verdere informatie indien u het recept wilt bestellen.

Individueel samengestelde HCK® recepten op maat zijn mogelijk vanaf Euro 2,50 per dag. Omdat recepten individueel worden bereid in Zwitserland dient u rekening te houden met een gemiddelde levertijd van 1-2 weken. Het her-reguleren van uw stofwisseling is een proces dat tenminste vier maanden in beslag neemt. Individueel samengestelde recepten zijn minimaal voor 60 dagen.

Ja ik wil een microvoedingsstoffen recept afgestemd op mijn persoonlijke situatie

Back To Top