skip to Main Content
Tel +31 (0) 40 400 6315  (DE) +49 (0) 800 0738142 info@shc-swiss.nl

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan de inhoud geen rechten in welke vorm dan ook worden ontleend. Voor eventuele fouten in de tekst of de interpretatie ervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Het is niet toegestaan informatie van deze site, zonder schriftelijke toestemming vooraf, te kopiëren en/of te verspreiden.

Aangeboden producten zijn met zorg omschreven en prijzen nauwlettend gecontroleerd. Eventuele schrijf-, zetfouten blijven voorbehouden. Er kan op geen enkele wijze aanspraak worden gedaan op de inhoud van deze website.

Prijswijzigingen en/of productaanpassingen zijn altijd mogelijk zonder u hier vooraf van in kennis te stellen. Levering van producten vind in de meeste gevallen plaats vanuit Zwitserland. Algemene voorwaarden van de producent (Hepart AG/ Apotheke Richter en of Unisan GmbH) zijn dan ook van toepassing. SHC Swiss Health Concepts BV kan nooit en te nimmer aansprakelijk worden gesteld voor schade welke als dan niet is geleden voortkomend uit de informatie en/of aangeboden producten/diensten op deze website.

Back To Top