skip to Main Content
Tel +31 (0) 40 400 6315  (DE) +49 (0) 800 0738142 info@shc-swiss.nl
Voldoende en in een uitgebalanceerde dosering microvoedingsstoffen zijn essentieel voor een gezond en vitaal lichaam. Graag stellen wij geheel vrijblijvend een speciaal op uw behoefte afgestemd recept samen van HCK® microvoedingsstoffen.

U dient hiervoor circa 10 minuten de tijd te nemen en het uitgebreide vragenformulier volledig en correct in te vullen. U ontvangt dan binnen enkele dagen het geheel geïndividualiseerde recept vrijblijvend per mail.

Het recept wordt samengesteld door onze Apotheke Richter in Zwitserland waarbij gebruik wordt gemaakt van een omvangrijke database met van data.

Indien u een nog meer in detail afgestemd recept wilt dan vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken met een van onze SalusMed specialisten. U vindt een lijst met specialisten op de website van SalusMed.

Mocht u het speciaal voor u, vrijblijvend, samengestelde recept willen gaan gebruiken dan kunt u dat bestellen door een mail te sturen aan info@shc-swiss.nl onder vermelding van het receptnummer.

Na ontvangst van uw mail ontvangt u de factuur. Na betaling daarvan wordt het recept voor u bereid en direct vanuit Zwitserland naar u toegestuurd. Dit duurt circa 1-2 weken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Bestellen van de op maat samengestelde recepten kan ook telefonisch;

Nederland : 040-3041536
Zwitserland : 0041 (0)71 666 83 40

Aanvraagformulier voedingsstoffen op maat

Back To Top