Überspringen zu Hauptinhalt
Tel +31 (0) 40 400 6315  (DE) +49 (0) 800 0738142 info@shc-swiss.nl
SHC|Swiss Health Concepts BV is een partner van Hepart AG uit Kreuzlingen (CH) en verzorgt voor landen binnen EU de samenstelling en distributie van de individueel samengestelde microvoedingsstoffen (HCK®) en overige producten en gezondheidsconcepten van Hepart AG.

De Hepart Group heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Medical Wellness Food en individueel samengestelde microvoedingsstoffen (HCK®).

Binnen het eveneens tot de Hepart Group behorende Fachkurhaus Seeblick in Berlingen is veel ervaring en kennis aanwezig op het gebied van stofwisseling, biochemie en anti-aging. Door verstoringen in ieders individuele biochemie te analyseren en vervolgens deze weer in balans te brengen zijn wij in staat, onder begeleiding van specialisten/artsen vele moderne welvaartsziektes/aandoeningen omkeerbaar te maken en mensen weer een stuk levenskwaliteit terug te geven.

Binnen verschillende gezondheidsconcepten (o.a. Salusmed) wordt intensief samengewerkt met tal van artsen, therapeuten en andere gezondheidsspecialisten. Zij werken volgens dezelfde richtlijnen en uitgangspunten als dat ook in Fachkurhaus Seeblick wordt gewerkt en hebben toegang tot een groot netwerk voor kennis en informatie.

Uniek zijn HCK®-microvoedingsstoffen. Uit meer dan 100 individuele microvoedingsstoffen worden geheel op de persoonlijke behoefte van ieder persoon afgestemde microvoedingsstoffen samengesteld op recept. HCK® staat voor Hydro Cell Key. Deze gepatenteerde bereidingswijze staat garant voor een gereguleerde afgifte en optimale bio-opname van de microvoedingsstoffen in het lichaam.

Daarnaast levert Hepart AG gestandaardiseerde microvoedingsstoffen van hoge kwaliteit en zuiverheid onder de merknaam Provisan®. De in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde voeding wordt onder de naam EPD® al vele jaren succesvol ingezet bij ontgiftingskuren en bij gewichtsreductie. Het eigen laboratorium (IABC) verzorgt gezondheidsanalysen op basis waarvan o.a. persoonlijke HCK®-microvoedingsstoffen recepten worden samengesteld. Er wordt samengewerkt met vooraanstaande kennisinstituten en wetenschappers uit met name Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk op het gebied van stofwisseling (Metabolisme) in relatie tot de gezondheid en vitaliteit van de mens.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Bel of mail dan, we maken graag kennis met u.

An den Anfang scrollen